Oikeastaan kaikki lähti siitä, kun minä (K) etsin tietoa sikainfluenssa rokkotteesta. Koulusta näet lapseni kiikuttivat lappuset, joihin vaadittiin allekirjoitusta, jotta lapsilleni saisi antaa sikainfluenssa rokotteet. Törmäsin etsiessäni käsitteeseen NWO (NewWorldOrder). Se ei vielä nostanut kipinää, mitä lie hihhulin höpinää asiafaktan sekaan tungettuna (aihe käsitellään paremmin erillisenä yksikkönä). Sitten ystäväni (O) näytti minulle dokumentin, jossa törmäsin käsitteeseen laajemmin. Ja sitten eräs asiakas ryhtyi ystävälleni koomentoimaan uutta Valmiuslakia, joka yritetään eduskunnassa viedä läpi. Kaikki saman päivän aikana ja sattumalta. Ja meidän kiinnostuksemme heräsi, mitä enemmän etsimme tietoa. Törmäsimme asioihin, joista meillä ei ole hajuakaan, mutta joita tapahtuu kuten Lissabonin sopimus. Teksteihin, joita osaa oli vaikea ymmärtää, jotka olivat puuduttavia ja ehkä jopa sekavia, mutta joita lukiessa kokonaiskuva alkoi hahmottumaan ja tieto siitä, että jotain tapahtuu, mutta me emme siitä tiedä. Ettei kaikesta kerrota, puhuta saati informoida. Päätökset tapahtuvat hiljaisuudessa ja huomio keskitetään muihin asioihin.

Vai mitä sanotte tästä: Kesällä lapseni kaveri osallistui sikainfluenssarokete kokeiluun, kokeiluun jossa annettiin ymmärtää, että kyse oli rokotteen tehosta. Silloin kun paniikki oli pahimmillaan. Lääkettä ei ole testattu tarpeeksi vaan se on testaamattomana laitettu meidän, suomalaisten lasten, kokeiltavaksi. En usko, että vanhemmille kerrottiin rokotteen sisältämästä elohopeasta tai  skvaleenista, joka saattaa olla pistettynä vaarallista. Saati sitä, että USA on myöntänyt rokotevalmistajille syytesuojan. Miksi näin, mikäli rokote olisi vaaraton?

Niinpä mielenkiinnon herätessä pätimme koota löytömme tänne, niin että itsekkin sen tajuamme ja että muutkin tavalliset, tietämättömät ihmiset kuten me, osaisivat asian ymmärtää.